Met dit project willen we de opbouw van circulaire praktijkervaring stimuleren. We bouwen aan een platform dat innovatieve samenwerkingsvormen en kennisstromen toelaat, waardoor bouwprofessionelen door de uitwisseling van praktijkervaringen vertrouwen krijgen om circulaire bouwknopen toe te passen.

 

Concreet

We nemen interviews af met de doelgroep (o.a. architecten, aannemers, materiaalproducenten) om de problematiek in kaart te brengen en op zoek te gaan naar opportuniteiten om betere samenwerking en kennisuitwisseling te bekomen.

Ontdek hier hoe onze partner Labland concreet aan de slag gaat met circulair bouwen. 

Projectteam

Daphne

Project manager Duurzaamheid en Ecologie
Daphne laat het weer en haar humeur beslissen over haar hobby’s en de muziek die ze door de boxen knalt: deephouse beats waar ze niet van kan blijven stilzitten of diep gevoelige snaren waar haar oog niet kan van droog blijven. Toch is er een constante in haar leven die ze altijd wel kan smaken: leemzoete romcoms. Sociale innovatie moet voor Daphne tastbare oplossingen brengen, kloppen met de realiteit en morgen ook nog relevant zijn. Of surfend, zingend en inspirerend zijn, zoals de activist Jack Johnson het betaamt.
contacteer me

Partners