IDROPS heeft meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van impactvolle transformaties in organisaties en een gamma aan e-inclusie methodes die hun effectiviteit uitgebreid hebben bewezen.

Digitale inclusie

Duurzame transformaties naar een digitaal sterk team.

We versterken de digitale geletterdheid binnen bedrijven en overheden voor een upskilling en reskilling van de werknemers en optimalisering van het bedrijfspotentieel.

🔗 Bekijk hier het volledige digitale inclusie aanbod

Meer info? pieter@idrops.be vertelt je met plezier meer over onze digitale inclusie trajecten!

 

De MantelzorgHub

De one-stop-shop voor alle mantelzorgers in jouw gemeente.

Dit servicemodel geeft vorm aan een lokaal mantelzorgbeleid en ondersteunt mantelzorgers in hun zorgtaak, alsook om op burn out, depressie en sociaal isolement te anticiperen en het te voorkomen.

Meer over de MantelzorgHub

Zelf een MantelzorgHub starten? debbie@idrops.be helpt je graag op weg!

 

Design challenges

Innovatie op maat van jouw organisatie in 7 stappen: voorbereiding, verbinding, creatief onderzoek, concept & experiment, prototyping & ontwikkeling, impact meten en verduurzamen.

Design thinking expertise op maat voor organisaties die op zoek zijn naar innovaties binnen hun dienstverlening. Voor deze trajecten hebben we een unieke design methodologie bestaande uit 7 onderdelen: voorbereiding, verbinding, creatief onderzoek, concept & experiment, prototyping & ontwikkeling, impact meten en verduurzamen.

  • Design traject op maat
  • Design opleiding: we leren jou onze methodiek aan zodat je zelf aan de slag kan

Meer info? hello@idrops.be werkt samen met jou een oplossing op maat uit.

 

Team

Jens

People & Projects Coordinator
Psycholoog en socioloog. Of maker van matches in heaven. Als rechterhand in de uitbouw van de iDROPS droom vindt Jens steeds operationele oplossingen. Met spirit, voor elk project. Voor MOMO bouwt hij met blokken aan verbinding.

Ligt jouw future bij iDROPS? Overtuig Jens met je CV en motivatiebrief.
contacteer me

Pieter

Project Manager | Lead e-inclusie
Met zijn gevoel voor humor maakt Pieter workshops over AI, blockchain en cybersecurity behapbaar voor de grootste digibeet. Als hands-on industrieel productontwerper ruilt hij daarnaast met plezier zijn VR-set voor een veiligheidsbril tijdens digitale maaktrajecten in het fablab.

Pieter maakt momenteel impact met Studio Digital, Digi Smaakmaker, Digi-craft en CoGent.
contacteer me

Debbie

Project Designer
Mensen verbinden. Mensen zich goed laten voelen. Dat is waar Debbie het voor doet. Ze is specialist in sociaal werk, geweldloos communiceren, gezondheidscoach én oplossingsgericht coach. Een hele toolbox dus. Die ze met veel plezier bovenhaalt.

Debbie maakt momenteel impact met WEnergie en de MantelzorgHub.
contacteer me
Klaar voor de toekomst samen met iDROPS -