IDROPS heeft meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van impactvolle transformaties in organisaties en een gamma aan e-inclusie methodes die hun effectiviteit uitgebreid hebben bewezen.

Digitale inclusie

Duurzame transformaties naar een digitaal sterk team.

We versterken de digitale geletterdheid binnen bedrijven en overheden voor een upskilling en reskilling van de werknemers en optimalisering van het bedrijfspotentieel.

? Bekijk hier het volledige digitale inclusie aanbod

Meer info? hello@idrops.be vertelt je met plezier meer over onze digitale inclusie trajecten!

 

De MantelzorgHub

De one-stop-shop voor alle mantelzorgers in jouw gemeente.

Dit servicemodel geeft vorm aan een lokaal mantelzorgbeleid en ondersteunt mantelzorgers in hun zorgtaak, alsook om op burn out, depressie en sociaal isolement te anticiperen en het te voorkomen.

Meer over de MantelzorgHub

Zelf een MantelzorgHub starten? hello@idrops.be helpt je graag op weg!

 

Design challenges

Innovatie op maat van jouw organisatie in 7 stappen: voorbereiding, verbinding, creatief onderzoek, concept & experiment, prototyping & ontwikkeling, impact meten en verduurzamen.

Design thinking expertise op maat voor organisaties die op zoek zijn naar innovaties binnen hun dienstverlening. Voor deze trajecten hebben we een unieke design methodologie bestaande uit 7 onderdelen: voorbereiding, verbinding, creatief onderzoek, concept & experiment, prototyping & ontwikkeling, impact meten en verduurzamen.

  • Design traject op maat
  • Design opleiding: we leren jou onze methodiek aan zodat je zelf aan de slag kan

Meer info? hello@idrops.be werkt samen met jou een oplossing op maat uit.

 

Klaar voor de toekomst samen met iDROPS -